Canvas i Proposta de Valor


Aquest es el Canvas de Smartcart



La Proposta que Oferim als nostres clients es la Comoditat, eficiència de el temps i de la compra, l'estalvi comprant i que El nostre producte sigui el més pràctic a l'hora de comprar.


El canal pel qual portaríem els carrets seria a través de camions.


La nostra Relació amb els clients es basa en la millor assistència personal possible, informar a tothom sobre els productes de supermercat i el reciclatge dels carrets.


Quant als segments de client, El nostre Objectiu són les persones d'entre 15 i 60 anys amb Coneixements bàsics sobre tecnologia per poder usar els carros, a més d'ells, també s'encuenta els supermercats.


La nostra activitat clau és la pantalla amb el sistema informàtic.


Com a recursos clau Físics són els camions, ordinadors ... Els intel·lectuals són la pàgina web, xarxes ... Els humans són els oficis i desenvolupadors. Com Econòmics seria el capital social.


Els socis clau de La nostra empresa serien els supermercats, com per exemple Mercadona, Carrefour, MediaMarkt, Alcampo ...


Dins de La nostra estructura de costes hi ha els sous, el wifi, la gasolina, els informàtics, els productes de el carro, la gestoria i els impostos.

Dins de Les nostres fonts d'ingressos estan a la venda dels carrets i el preu fix.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Economia Circular

Pla de màrqueting